Asulux-timantti_puolikasAsulux-logo
Tässä. Me. Nyt.FB-timantti
Tervetuloa | Welcome

© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy

Sisustusneuvonta

Sisustusneuvonta on yksi tai useampi konsultointitapaaminen asiakkaan luona, jonka aikana meidän ammattitaitomme ja osaaminen ovat asiakkaamme käytettävissä. Tapaamisen aikana pureudutaan sisustuksen ongelmakohtiin ja suunnittelijamme antaa apua ja tarjoaa ratkaisuja ideointiin sekä tarvittaessa aina käytännön toteuttamiseen asti. Neuvontakäynti rakentuu asiakkaamme toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti ja palveluitamme voi käyttää niin pienissä kuin pidemmissä ja suuremmissakin projekteissa.

Kaikki materiaalit, kalusteet, tarvikkeet ja työt on mahdollista hankkia myös kauttamme, meiltä saat tarjouksen aina halutessasi suunnitelman tai neuvonnan yhteydessä.Sisustussuunnittelu

Tarjoamme käytännönläheistä sisustussuunnittelua asiakkaamme ehdoilla tilan koosta, luonteesta tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään hyvin erilaisia kokonaisuuksia ja asiakkaan kanssa räätälöidään laajudeltaan aina tilanteeseen ja tarpeeseen sopiva ratkaisu.

Suunnitelma tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan tarpeet sekä toiveet ovat aina etusijalla loipputulosta mietittäessä. Sisustussuunnittelu on aina monivaiheinen prosessi ja jokainen vaihe käydään aina asiakkaan kanssa läpi ennen seuraavaan siirtymistä.

Kaikki materiaalit, kalusteet, tarvikkeet ja työt on mahdollista hankkia myös kauttamme. Toteutamme projekteja tietysti myös "avaimet käteen" -periaatteella, jolloin me huolehdimme aivan kaikesta ja asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia lopputuloksesta.

Alla on kuvattu sisustussuunnitelman eri osa-alueita, joista asiakkaan kanssa kootaan aina sopiva kokonaisuus.

 • Tilasuunnittelu

  Tilasuunnittelma käsittää olemassaolevien tilojen toiminnallisuuden parantamisen sekä mahdolliset tilamuutokset. Tila suunnitellaan ja mitoitetaan käyttötarkoituksen ja käyttäjien mukaan niin että valmis kokonaisuus on toimiva ja käytännöllinen. Huonosti suunniteltu tila ei anna oikeutta edes kauniille kalusteille tai pintamateriaaleille ja on siksi erittäin tärkeä osa sisustussuunnitelmaa.

 • Pintamateriaali- ja värisuunnitelma

  Materiaalisuunnitelma käsittää kaikki suunniteltavan tilan pintamateriaalit - katot, seinät, lattiat, laatat, listat, kahvat, sähkökalusteet, kiintokalusteet, vesikalusteet jne.

  Suunitelmasta löytyvät kaikki tilaan tulevat materiaalit tarkkoine tietoineen, kuvineen ja hankintapaikkoineen. Kaikki tarkentavat tiedot kuten esim. asennussuunnat, laattajaot ja kalustemitoitukset on listattu tarkasti.

 • Kiintokalustesuunnitelma

  Suunnitelma käsittää kaikkien kiinteiden kalusteiden, kuten keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden sekä kiinteiden kaappien suunnittelun, sijoittelun ja mitoituksen suunniteltavaan tilaan.

 • Irtokalustesuunnitelma

  Olemassa olevien ja∕tai uusien huonekalujen, sisustusesineiden ja kalusteiden sijoittelun tilaan.

 • Valaistussuunnitelma

  Valaistuksen suunnittelu sisältää yleis-, kohde-, työskentely- ja tunnelmavalaistuksen suunnittelun kohteeseen.

 • Tekstiilisuunnitelma

  Tekstiilisuunnitelma pitävät sisällään matot, päiväpeitteet, verhot, sisustustyynyt, verhokiskot ja –tangot. Tila saa viimesitellyn tyylin ja ilmeen tilaan sopivilla tekstiileillä. Tekstiileillä voidaan myös korostaa haluttuja asioita tai vastaavasti siirtää huomiota pois asioista mitä ei välttämättä haluta tuoda esille.

  Jo pelkällä tekstiilisuunnitelmalla saadaan kohteeseen tehtyä täysin uudenlainen ja raikas ilme, esimerkiksi synkän talven jälkeen on helppo nopeasti ja vaivattomasti uudistaa kodin ilme kevääseen harkitulla tekstiilisuunnitelmalla.Stailaus

Stailaus on tilan kevyempää "kasvojenkohotusta" esimerkiksi asunnon myynnin edistämiseksi.

Halutessasi voit vuokrata kauttamme huonekaluja ja sisustusesineitä esimerkiksi asuntoesittelyjen ajaksi.Ota rohkeasti ✉ ✆ yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu, jolla kotisi herää henkiin aivan uudella tavalla!