Asulux - Unelmia. Koteja.
Asulux-timantti_puolikasAsulux-logo
Tässä. Me. Nyt.FB-timantti
Tervetuloa | Welcome

© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy


Mustanportintie

Mustanportintie 2, ToijalaLautalattiat, paksut kiviseinät ja leveät ikkunapenkit kuuluvat kaikki tämän vasta remontoidun asunnon varusteisiin. Jos etsit tilavaa ja edullista kerrostaloasuntoa hyvillä kulkuyhteyksillä sekä matalalla yhtiövastikkeella voisi tämä Akaan keskustassa sijaitseva helmi olla Sinulle juuri se oikea. Tänä vuonna remontoitu asunto sijaitsee aivan rautatieaseman ja keskustan palveluiden ääressä. Asunto on remontoitu v. 2018 vanhaa kunnioittaen ja alkuperäiset lautalattiat onkin pystytty säilyttämään lähes kaikissa tiloissa, jotka luovat asuntoon talon henkeen sopivan tunnelman. Nykyaikainen keittiö runsailla kaapistoilla ja laajalla laskutilalla, sekä uusittu kylpyhuone luo mahtavat puitteet asumiselle.Keittiö

Keittiötä suunniteltaessa halusimme hyödyntää ison tilan kokonaan. Vanha keittiö oli rakennettu kahdelle seinälle ja väliin jätetty tila ruokapöydälle. Koska huoneistossa oli erikseen ruokailutila, ei tuota tilaa pöydälle tarvittu. Lopulliseksi toteutukseksi valikoitui U-mallinen keittiö.

Keittiön keskellä kahden ikkunan välissä on uuni ja liesi. Näin suuret ikkunat tuovat valoa koko tilaan tasaisesti ja upea näkymä pihalle pääsee oikeuksiinsa. Keittiön kaapeiksi valikoituivat matalat mallit, joka ratkaisuna avartaa tilaa entisestään ja tuo tilaan ilmavuutta.

Vanhaa lankkulattiaa ei tässä huoneessa pystytty kunnostamaan, joten päädyttiin trendikkääseen mutta erittäin hyvin 40-luvun kivitalon tunnelmaan sopivaan kalanruotolaminaattiin.Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie

Olohuone

Olohuoneessa haluttiin säästää vanha lankkulattia, ja maalata se valkoisella, jotta se henkisi 40-luvun tunnelmaa. Seinät ja katot tasoitettiin ja maalattiin.

Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie

Makuuhuoneet

Lastenhuoneeksi tehdyssä makuuhuoneessa sijaitsee 3 vanhaa kaappia, jotka kunnostettiin. Katto vaihdettiin uuteen valkoiseen puukattoon. Lattia ja seinät maalattiin.

Asunnon toisesta makuuhuoneesta poistettiin kaapisto. Pinnat kunnostettiin ja maalattiin.

Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie
Mustanportintie
Mustanportintie Mustanportintie

Kylpyhuone

Vanha kylpyhuone oli todella pieni, eikä sieltä löytynyt paikkaa pesukoneelle. Tästä johtuen huonetta päätettiin laajentaa siirtämällä yhtä seinää noin 1 metrin verran ulospäin. Huoneesta uusittiin kaikki pinnat.

Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie

Ruokailuhuone

Ruokailuhuoneesta poistettiin tapetit ja pinnat uusittiin.

Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie Mustanportintie