Asulux-timantti_puolikasAsulux-logo
Tässä. Me. Nyt.FB-timantti
Tervetuloa | Welcome

© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy
© Asulux Oy


Ilvestie

Ilvestie 4, Toijala


Nahkialanlammen ja keskustan välittömästä läheisyydestä kauttaaltaan v. 2017-18 remontoitu rivitalon päätykoti. Alakerrasta löytyy kahden makuuhuoneen lisäksi suuri vaatehuone, erillinen wc, sekä mahtava kotikylpylä kahdella sadesuihkulla ja lasiseinäisellä saunalla. Kylpyhuoneen yhteydessä lisäksi toimiva ja käytännöllinen kodinhoitotila. Yläkerta on muutettu kokonaan avonaiseksi tilaksi, joka käsittää olohuoneen lisäksi saarekkeellisen keittiön integroiduilla kodinkoneilla. Yläkerran makuuhuone on purettu pois mahdollistaen ruokapöydälle täysin oman tilan. Makuuhuone on myös palautettavissa takaisin, jos lisähuoneelle tulee tarvetta. Yläkerrasta löytyy myös erillinen wc sekä parveke. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös kylmä autotalli ja ulkovarasto.Keittiö

Vanha keittiö sijaitsi asunnon yläkerrassa ja se oli alkuperäisessä kunnossa. Keittiö oli muuhun asuntoon nähden todella pieni. Heti remonttia suunnitellessa päätettiin laajentaa keittiötä viereiseen makuuhuoneeseen. Näiden kahden huoneen väliltä poistettaisiin seinä ja rakennettaisiin moderni ja monikäyttöinen saareke. Keittiöstä haluttiin mahdollisimman nykyaikainen, minkä vuoksi pääväriksi valittiin valkoinen sekä musta tuomaan kontrastia. Väliseinän purun avulla saimme tehtyä ruokailutilan vanhan makuuhuoneen tilalle.


Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie Ilvestie Ilvestie

Olohuone

Olohuoneessa remontoitiin kaikki pinnat. Vanha raskaan näköinen lankkukatto sai väistyä valkoisen uuden katon tieltä. Lattiamateriaali vaihdettiin vanhasta parketista uuteen vaaleaan laminaattiin. Lisäksi verholaudoitus poistettiin.

Ilvestie Ilvestie Ilvestie Ilvestie

Makuuhuoneet

Makuuhuoneissa remontoitiin kaikki pinnat, ja ne saivat nykyaikaiset valkoisen ja harmaan sävyt.

Ilvestie Ilvestie

WC-tilat

Sekä yläkerran että alakerran WC-tiloista haluttiin saada samanlaiset. Värimaailmaksi valikoitui tilojen pienuuden vuoksi valkoinen ja taustaseinälle upea tehosteseinä.

Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie

Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone

Kylpyhuone oli alkuperäisessä kunnossa ja se on malliltaan kapea ja pitkä. Remonttia suunnitellessa päätimme hyödyntää tilan mahdollisimman hyvin ja rakentaa väliseinän, jonka avulla saisimme erotettua tilaan erillisen kodinhoitohuoneen. Saunan uudistettiin kokonaan ja seinän tilalle tehtiin lasia oleva seinä. Laatta valittiin mahdollisimman isoksi.Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie
Ilvestie

Portaikko

Vanha portaikko kunnostettiin hiomalla ja maalaamalla.

Ilvestie Ilvestie